gastgezin

Gastgezin

Reis je (solo) door Costa Rica en lijkt het je leuk om eens bij een gastgezin te verblijven?

Een gezin hier in ons dorp Dos Bocas biedt die mogelijkheid. Je verblijft op het platteland van Costa Rica en draait mee in het dagelijks leven. Helpen op de boerderij, helpen rondom het huis en in de moestuin.. Met datgene wat op dat moment nodig is. Toen ik net in Costa Rica was logeerde ik een week bij deze familie. Ik sprak geen Spaans, zij spreken geen Engels.. Dat was soms lastig maar dé manier natuurlijk om de taal te oefenen. Een warm huishouden waar ook regelmatig vrienden op bezoek komen. Ik kan het echt aanraden.

Heb je interesse of vragen? Neem dan gerust contact met me op. Wij wonen op ongeveer een kilometer van de familie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.