Home Disclaimer, Privacy en Copyright

Disclaimer, Privacy en Copyright

by Anouk

De website Bestemming Pura Vida is door mij gestart om mijn ervaringen met betrekking tot wonen en reizen in Costa Rica te delen. De teksten zijn door mij geschreven. Voor de rubriek ‘ervaringen van anderen’ interview ik anderen, de teksten die zij aanleveren worden door mij geredigeerd voor publicatie. Met zorg besteed ik aandacht aan de inhoud van de website en ik doe mijn best om deze up to date te houden. Ik ben niet verantwoordelijk voor verouderde informatie. 

Alle teksten zijn eigendom van mijzelf, tenzij anders vermeld. De foto’s zijn een combinatie van eigen foto’s en rechtenvrije foto’s. Niets van deze website mag zonder toestemming gekopieerd worden. 

Bestemming Pura Vida ben ik uit enthousiasme begonnen, het delen van mijn ervaringen is een fijne uitlaatklep en daarnaast hoop ik jou te kunnen helpen bij het voorbereiden van jouw vakantie naar Costa Rica. Of misschien wil je juist iets weten over emigreren naar en wonen in Costa Rica. Voorop staat dat ik jou zo goed mogelijk wil informeren over Costa Rica en nuttige tips wil geven. Daarnaast kan ik via deze weg iets meer bekendheid geven aan het feit dat wij een accommodatie zijn gestart.
Alle activiteiten zijn uit eigen initiatief ondernomen, er is geen vergoeding ontvangen voor de publicaties hierover. Ik maak gebruik van affiliate programma’s. De leestips onderaan de website bevatten affiliate links, het magazine van REiSREPORT bevat een artikel over ons. Indien ik een affiliate link gebruik in een bericht of op een pagina dan staat dat onderaan vermeld. Wanneer jij klikt op een affiliate link en je koopt het product of je boekt een overnachting dan krijg ik daar een klein percentage over. Jij betaalt niets extra, de kosten hiervan zijn voor het bedrijf zelf. Ik verwijs alleen door als ik het product of de accommodatie een aanrader voor jou vind of als ik het vind passen bij mijn website.

Onder elk bericht heeft de bezoeker de gelegenheid een reactie achter te laten. Dit wordt gedaan met naam en emailadres.  Deze gegevens worden niet met derden gedeeld.
Om te weten hoe de bezoekers de website Bestemming Pura Vida gebruiken heeft Google Analytics toestemming gekregen om dit bij te houden. Er wordt op basis van IP-adres informatie verkregen over de locatie, welke pagina´s bezocht worden en hoeveel tijd er aan wordt besteed. 
De persoonlijke gegevens van de bezoekers worden niet gedeeld met derden en worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. 

Pura vida,

Anouk