Disclaimer, Privacy en Copyright

De website Bestemming Pura Vida is door Anouk gestart om haar ervaringen met betrekking tot het wonen en reizen in Costa Rica te delen. De teksten zijn door haarzelf geschreven. Indien er een artikel geschreven wordt door een gastblogger wordt dit aangegeven. Met zorg wordt er aandacht besteed aan de inhoud van de website en om deze up to date te houden. Anouk is niet verantwoordelijk voor verouderde informatie. 

Alle foto’s en teksten zijn eigendom van Anouk, tenzij anders vermeld.  Niets van deze website mag zonder toestemming gekopieerd worden. 

Alle activiteiten zijn uit eigen initiatief ondernomen. Er is geen vergoeding ontvangen voor de publicaties hierover. 

Onder elk bericht heeft de bezoeker de gelegenheid een reactie achter te laten. Dit wordt gedaan met naam en emailadres.  Deze gegevens worden niet met derden gedeeld.
Om te weten hoe de bezoekers de website Bestemming Pura Vida gebruiken heeft Google Analytics toestemming gekregen om dit bij te houden. Er wordt op basis van IP-adres wordt informatie verkregen over de locatie, welke pagina´s bezocht worden en hoeveel tijd er aan wordt besteed. 
De persoonlijke gegevens van de bezoekers worden niet gedeeld met derden en worden niet langer bewaard dan noodzakelijk.