In de media

Niet alleen op deze website deel ik mijn tips en ervaringen met betrekking tot wonen en reizen in Costa Rica.


Linda.nl

September 2018

In de rubriek ‘vakantieliefde’ lees je hoe het tussen mij en Eliseo verliep. Lees meer.

Ontdek je bestemming

Oktober 2018

Op de blog ‘Ontdek je bestemming’ is een pagina te vinden met de naam ‘Wereldse Vrouwen’. Deze pagina is een verzameling van leuke interviews die Kim heeft gehad met vrouwen die een buitenlands avontuur zijn aangegaan. Van Zweden tot Nieuw-Zeeland, op de kaart kun je goed zien waar deze vrouwen verblijven. Je vindt er nu ook een interview met mij terug. Ben je er benieuwd naar, klik dan hier.

Backpackgek

Oktober 2018

Op de blog Backpackgek zijn inmiddels 16 pagina’s aan interviews te vinden. Van solo backpackers tot reizende gezinnen, Freek en Claudia hebben inmiddels veel leuke verhalen verzameld. Ze wilden ook graag meer weten over het leven in Costa Rica en ik werd geïnterviewd hierover. Wil je dit graag lezen, klik dan hier

My Footprints

November 2018

Aan de hand van haar eigen ervaring met emigreren was Ivonne van My Footprints benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen. Inmiddels heeft ze een schat aan verhalen verzameld op haar pagina. Zo veel verschillende avonturen die allemaal leuk zijn om te lezen. Ben je nieuwsgierig naar haar interview met mij, klik dan hier.

Local life – OmniTraveler

Januari 2019

Ben je benieuwd naar ‘the local life’ in Costa Rica? Ik schreef erover voor de website OmniTraveler van Eva Hopstaken. Daarnaast geef ik een aantal tips en vertel ik naar welke uitstapjes ik uitkijk. Lees meer.

Columns Midden-Amerika.nl

Mei 2019: Op het Costa Ricaanse platteland
Juni 2019: Ik word er bijna goed in
Juli 2019: Thuis in een nieuw land
Augustus 2019: De kracht van de natuur