Home Gastblogs & Interviews

Gastblogs & Interviews

by Anouk

Linda.nl

September 2018

In de rubriek ‘vakantieliefde’ lees je hoe het tussen mij en Eliseo verliep. Lees meer.

Ontdek je bestemming

Oktober 2018

Op de blog ‘Ontdek je bestemming’ is een pagina te vinden met de naam ‘Wereldse Vrouwen’. Deze pagina is een verzameling van leuke interviews die Kim heeft gehad met vrouwen die een buitenlands avontuur zijn aangegaan. Van Zweden tot Nieuw-Zeeland, op de kaart kun je goed zien waar deze vrouwen verblijven. Je vindt er nu ook een interview met mij terug. Ben je er benieuwd naar, klik dan hier.

Backpackgek

Oktober 2018

Op de blog Backpackgek zijn inmiddels 16 pagina’s aan interviews te vinden. Van solo backpackers tot reizende gezinnen, Freek en Claudia hebben inmiddels veel leuke verhalen verzameld. Ze wilden ook graag meer weten over het leven in Costa Rica en ik werd geïnterviewd hierover. Wil je dit graag lezen, klik dan hier

My Footprints

November 2018

Aan de hand van haar eigen ervaring met emigreren was Ivonne van My Footprints benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen. Inmiddels heeft ze een schat aan verhalen verzameld op haar pagina. Zo veel verschillende avonturen die allemaal leuk zijn om te lezen. Ben je nieuwsgierig naar haar interview met mij, klik dan hier.

Local life – OmniTraveler

Januari 2019

Ben je benieuwd naar ‘the local life’ in Costa Rica? Ik schreef erover voor de website OmniTraveler van Eva Hopstaken. Daarnaast geef ik een aantal tips en vertel ik naar welke uitstapjes ik uitkijk. Lees meer.

REiSREPORT Costa Rica Magazine 2019

REiSREPORT heeft een magazine opgesteld met allerlei informatie en tips over Costa Rica. In het magazine kom je een stuk over ons dagelijks leven en onze lodge tegen. Het magazine is te bestellen bij bol.com.

Columns Midden-Amerika.nl 2019

Op het Costa Ricaanse platteland
Ik word er bijna goed in
Thuis in een nieuw land
De kracht van de natuur
Op zoek naar dieren

Global Dutchies

Augustus 2019

‘Het Global Dutchies platform brengt reizende wereldvrouwen en ondernemende wereldvrouwen bij elkaar.’ Op het platform van Global Dutchies vind je accommodaties en activiteiten georganiseerd door Nederlandse vrouwen die verspreid over de hele wereld wonen. Ook zijn er diverse blogs te vinden, ik schreef er een over het leven hier in Costa Rica. Lees meer.

Reis Top 5

November 2019

Voor Reis Top 5 schreef ik over 5 bestemmingen aan de Costa Ballena van Costa Rica. Lees meer.

Januari 2020

In een tweede artikel voor Reis Top 5 geef ik aan wat de belangrijkste voorbereidingen zijn. Lees meer.

Just My Travel

Februari 2020

Amanda van Just My Travel interviewde mij. Ze wilde graag weten hoe het is om in Costa Rica te wonen. Lees meer.

Ticketipper

Mei 2020

Reis buiten de gebaande paden en bezoek deze 5 onbekende plekken in Costa Rica. Lees meer.

Just Go Global

Juni 2020

Hoe is het om ondernemer te zijn in tijden van het coronavirus? Kimberley van Just Go Global interviewde mij hier over. Geen toerisme betekent geen inkomen. Bekijk het interview.

ElsaRBlog

Oktober 2020

In de rubriek ‘Ik woon mooi, ik woon in…’ vertel ik over ons dorp Dos Bocas.

Reizen & Reistips

Op de website van Reizen & Reistips blik ik in de rubriek ‘de volgers van’ terug op eerdere reizen die ik gemaakt heb maar ik vertel natuurlijk ook over Costa Rica.

Deze pagina bevat een affiliate link. Meer weten? Klik hier.