Home Blog Costa Rica Inspiratie: drie van mijn favoriete Instagram-accounts

Inspiratie: drie van mijn favoriete Instagram-accounts

by Anouk
Published: Updated:
regenseizoen costa rica

Het is tijd voor een tweede ronde waarin ik een paar van mijn favoriete Instagram-accounts met je deel. Het zijn weer drie accounts met de mooiste beelden van Costa Rica om bij weg te dromen. Kijk met me mee.

Nomad America

Op pad met een stoere wagen met daktent zodat je overal waar je maar wil kunt slapen. Voor sommige een ware tropische droom. Een van de aanbieders in Costa Rica is Nomad America. Op hun Insta-account laten ze dan ook genoeg mooie plekken ter inspiratie zien en de ware avonturier kan hier zijn hart ophalen.

View this post on Instagram

A post shared by Nomad America (@nomad_america) on

In de jungle

Volg de avonturen van deze Nederlandse: Maike heeft haar plekje gevonden aan het meer van Arenal. Samen met haar vriend Fred bouwt ze hier aan haar toekomst waarbij ze zoveel mogelijk zelfvoorzienend willen zijn. Hier lees je haar verhaal.

Top 10 Costa Rica

Dit account verzamelt de mooiste beelden gepost met #Top10CostaRica. Laat je meenemen naar de mooiste plekken van het land.

View this post on Instagram

A post shared by Top10 COSTA RICA ?? (@top10costarica) on

Benieuwd naar ons dagelijks leven? Neem eens een kijkje op mijn Instagramaccount: bestemmingpuravida

Hier deelde ik drie andere accounts die ik graag volg.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.