Home Blog Costa Rica Inspiratie: de mooiste beelden van Costa Rica op Instagram

Inspiratie: de mooiste beelden van Costa Rica op Instagram

by Anouk
Published: Updated:
routes costa rica

Instagram blijft maar toenemen in populariteit. Steeds meer mensen gebruiken het en ik moet zeggen dat ik ook nog niet zo lang geleden heb ontdekt hoe leuk het kan zijn. Even los van het feit dat er zoveel gedoe is rondom de algoritmes, het is een leuke manier om met anderen in contact te komen. En daarnaast, hoe fijn is het om mooie beelden op je scherm te krijgen en daaruit inspiratie te halen?

Inmiddels volg ik met plezier een aantal accounts die de mooiste beelden delen van Costa Rica. Ik deel er vast drie daarvan met je, binnenkort volgen er meer. Hopelijk haal je er inspiratie uit voor jouw vakantie of droom er gewoon lekker bij weg… Hier komen ze.

Explore Tikizia

Met de focus op duurzaam toerisme schrijven Rodrigo en Ligia over hun ervaringen in de Costa Ricaanse natuur. Het liefst gaan ze hiken en delen ze de mooiste foto´s, zowel van dieren als van de prachtige landschappen. Ben je op zoek naar de bestemmingen die niet binnen het standaard lijstje vallen? Kijk dan eens op hun blog.

Sandy in Costa Rica

Deze dame zit niet stil. Ze werkt bij een luxe hotel in Manuel Antonio, ze heeft Operation Rich Coast mede opgericht en ze is daarnaast ook yoga docent. Sandy deelt niet alleen haar liefde voor Moeder Natuur met ons, ze vecht ook voor het behoud ervan. Naast dat ze al op een prachtige plek werkt gaat ze er ook graag op uit. Om te genieten maar ook om de stranden op te ruimen met Operation Rich Coast. Ze maakt ons ervan bewust dat we allemaal een steentje bij moeten dragen. Sandy bezoekt ook graag de waterval Eco Chontales en deelde deze prachtige foto ervan.

Mario Wong

Deze fotograaf deelt de mooiste foto´s van de vele vogelsoorten die Costa Rica rijk is. Ik sta er elke keer van te kijken en ik vraag me af: hoe doet hij dat toch? Geniet mee van het feit dat Costa Rica een paradijs voor de vogelaar is.

Benieuwd naar ons dagelijks leven? Neem eens een kijkje op mijn Instagramaccount: bestemmingpuravida

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.