Home Bestemmingen Playa Linda: ons favoriete strand in Costa Rica

Playa Linda: ons favoriete strand in Costa Rica

by Anouk
Published: Last Updated on
Playa Linda

Een strand met een hele rij palmbomen en een prachtige zonsondergang, wat wil je nog meer? Als het even kan knijpen we er graag even tussenuit om naar Playa Linda bij Matapalo te gaan. 

Gepubliceerd op 13 november 2018
Bijgewerkt op: zie datum bovenaan

Playa Linda – Google Maps

Playa Linda wordt vooral door de Tico’s bezocht. Betekent dit dat het er rustig is? Integendeel, het kan er met name in de droge periode druk zijn. Rijd gerust een stukje door en je vindt een stukje voor jezelf. Bekijk onderaan de video van het laatste stuk naar Playa Linda.

Hoe kom je er?

Playa Linda ligt in de omgeving van Matapalo. Vanaf snelweg 34 neem je de afslag, deze komt een beetje uit het niets. Als je vanuit de richting van Dominical komt kun je letten op het bord langs de snelweg met Quepos 33 km, Matapalo 3 km. Vanuit Quepos staat er Hatillo, Dominical, Platanillo op de borden. Wederom geeft Google Maps geen goede routebeschrijving, Waze en Maps.me wel.  Aangekomen bij het strand kun je het beste links af slaan.

Praktische informatie

Op het strand zijn er geen voorzieningen, bij de afslag is er een kleine supermarkt en is er een klein restaurant El Patio. De stromingen in zee kunnen verraderlijk zijn, let op als je het water in gaat. Kom je er voor de mooie zonsondergang? Blijf voor de zekerheid niet te lang hangen als de zon weg is. Let altijd op de auto en de waardevolle spullen.

Bekijk welke accommodaties er in de buurt van te vinden zijn.

Lees meer over het naastgelegen dorpje Matapalo.

playa linda
Playa Linda Costa Rica

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.