Home Blog Costa Rica Op naar het nieuwe jaar

Op naar het nieuwe jaar

by Anouk
Published: Updated:
playa linda

Soms heb je van die momenten dat je weer even met beide benen op de grond wordt gezet. Bij ons deed dat een ziekte die om de hoek kwam kijken. Even ben je alleen bezig met datgene wat noodzakelijk is. Gelukkig waren we er snel bij, is er goed gehandeld vanuit de zorg en kunnen we opgelucht ademhalen.

We kijken dus weer met positieve energie vooruit en ik ga het schrijven voor mijn website weer oppakken. Wat kunnen jullie zoal verwachten? Ik wil graag meer vertellen over het park Manuel Antonio, over het Nationaal Museum en over de typische Costa Ricaanse producten. Daarnaast verbleef onlangs een Nederlandse studente hier in een gastgezin en een andere student vertelt graag meer over zijn stage in Costa Rica. Ik kan ook nog wat vertellen over ons bezoek aan het Panamakanaal en terugblikken naar andere reizen is altijd fijn. Genoeg leuke dingen voor mij om mee aan de slag te gaan!

Nog even terugblikken

Passend bij de tijd van het jaar denk ook ik terug aan wat er nog meer gebeurde in 2018. Het was het jaar waarin ik voelde dat Costa Rica echt mijn thuis is, waarin Eliseo en ik trouwden en waar mijn familie gelukkig getuige van kon zijn. We gaan op dezelfde voet het nieuwe jaar in: genieten van elkaar en van onze omgeving. Vooral het geluk zien in de kleine dingen.  Natuurlijk zijn er ook plannen om het land verder te ontdekken. Zo hopen we in maart de Quetzal te gaan zien en is er een hostel van een Nederlands stel dat ik eindelijk zal gaan leren kennen.

Wil je graag op de hoogte blijven? Volg me dan op Facebook of Instagram, op die laatste deel ik ook veel van ons dagelijks leven. Heb je vragen, stuur me dan vooral een berichtje!

We wensen iedereen een goede jaarwisseling en het allerbeste voor 2019.

Pura vida!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.